APADRINA UNA CARRETILLA

De què es tracta?

 

Volem presentar-vos una iniciativa on totes les persones que estimem la cultura i les festes populars puguin col·laborar.

Les carretilles són un element bàsic de les actuacions dels diables, no són un producte económic. El seu cost s’ha incrementat i en molts casos sobrepassa el preu d’1 euro per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració dels correfocs.

És per això que us volem demanar la vostra ajuda perquè el correfoc del pròxim 29 d’abril sigui molt lúcid i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretons.

Què us demanem? Molt senzill. A canvi d’una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat t’oferim la possibilitat d’apadrinar els carretons que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis s’afegeixi al llistat de col·laboradors de la festa i sigui reconegut com es mereix.
És original, veritat?

T’apuntes?

Ajuda’ns a poder fer més gran la Festa!!

APADRINA UNA CARRETILLA

Què trobaràs?

 

Volem presentar-vos una iniciativa en la qual totes les persones que estimem la cultura i les festes populars podeu col·laborar.

Els carretons somio un element bàsic de les actuacions de les colles de diables, no són un producte barat. El seu cost ha incrementar i en molts casos sobrepassa, el preu d’1 euro per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració de *correfocs.

Es per això que us volem demanar la vostra ajuda perquè el *correfoc del pròxim 29 d’abril sigui molt lluït i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretons.

Que us demanem? Molt senzill. A canvi d’una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat t’oferim la possibilitat d’apadrinar les *carretilles que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis s’afegeixi al llistat de col·laboradors de la festa i sigui reconegut com es mereix.
És original, veritat?

T’apuntes?

*Ayudanos a poder fer els meus gran la Festa!!

Ubicació de l’esdeveniment:

Plaza 1r de Maig

Ubicació Parking gratuït

SEGUEIX-NOS!

[instagram-feed user="walpurgis.terrassa"]

¿ALGUNA DUDA?