1r CONCURS FOTOGRAFIA

WALPURGIS TERRASSA 2024


ACTA VEREDICTE

Bases del Concurs de Fotografia - Walpurgis 2024

PARTICIPANTS:

Podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases. És imprescindible tenir un perfil a la xarxa social Instagram de caràcter públic i seguir el perfil @walpurgisterrassa, com a mínim, des del dia de presentació de les imatges fins al dia del veredicte.

TEMA:

Actes del Walpurgis 2024, durant els dies 26, 27 i 28 d'abril. Podeu consultar els horaris i actes a la web de Walpurgis (www.walpurgis.cat) o a les seves xarxes socials.

OBRES:

Cada autor pot participar amb un màxim de 10 fotografies i mides lliures. Les fotos han d'anar sense marques d'aigua o signatura que identifiqui l'autor i s'hauran de pujar a Instagram de forma individual. En cas d'estar agrupades, només participarà la primera fotografia de la sèrie. Les fotos han de ser originals i la participació en el concurs és gratuïta.

Tota fotografia que s'observi que no s'ha fet durant els actes d'enguany, no serà admesa al concurs.

TÈCNICA:

Lliure.

ADMISSIÓ:

Les fotografies es podran pujar entre les 12:00 h del dia 26.04.2024 fins a les 24:00 h del 30.04.2024. No s'acceptaran fotografies etiquetades fora de la data establerta. Les persones que presentin obres en aquest concurs, reconeixen l'autoria de les mateixes i manifesten que no té lloc cap reclamació de tercers sobre elles.

La persona guanyadora serà contactada a través d'un missatge per Instagram a la seva fotografia o per privat. Els noms dels guanyadors es faran públics al compte d'Instagram de la Fira de bruixes (@walpurgisterrassa) i a la mateixa web: walpurgis.cat.

Els guanyadors, quan se'ls hi reclami, hauran de posar-se en contacte amb l'organització per correu electrònic enviant la fotografia original amb la resolució més gran possible, el nom, cognom, telèfon, correu electrònic i D.N.I.

IDENTIFICACIÓ:

Cada participant haurà d'etiquetar les seves fotografies amb el "hashtag" #Walpurgis i fent esment al primer comentari o títol a: @walpurgisterrassa i @diablessantperenord. A més a més, haurà de seguir el compte: @walpurgisterrassa i @eljabato_braseria

PREMIS:

  • 1r premi: sopar per a dues persones, valorat en 100€, al restaurant braseria El Jabato.
  • 2n premi: dos productes de merchandising de la festa, a escollir.
  • 3r premi: un producte de merchandising de la festa, a escollir.
  • *El premi no es podrà canviar per diners.

JURAT:

El jurat estarà format per 3 membres representats per una persona de l'organització, un fotògraf de la ciutat i un representant de l'associació de veïns o xarxa del barri, que es faran públics en l'acta del veredicte. El jurat emetrà públicament el seu veredicte no més tard del 15 de maig de 2024. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l'organització abans de les 23:59h. del divendres 19 de maig de 2024. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

LLIURAMENT DE PREMIS:

El lliurament de premis es farà un cop la persona guanyadora faci arribar totes les dades i la fotografia requerida per l’organització.

PUBLICACIÓ VEREDICTE:

A les nostres xarxes socials i al web de WALPURGIS.CAT

EXPOSICIÓ:

Una selecció d'obres finalistes es podran demanar en la més alta resolució possible per una possible exposició pública. Igualment, una selecció d'obres finalistes es podrà veure a les nostres xarxes socials, a walpurgis.cat i pàgines web col·laboradores.

NOTES:

La presentació en aquest concurs implica que es disposa d'un compte públic en Instagram i que es respecta les bases editades per aquest concurs i les condicions d'aquesta xarxa instagram.com/legal/terms/

Ús de les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #walpurgis i mencions a @walpurgisterrassa i @diablessantperenord: es podran fer públiques a la web de (www.walpurgis.cat) i a les xarxes socials. Les imatges seleccionades que participin al concurs, previ avís a l'autor, podran ser utilitzades per l'organització per a futures campanyes de promoció de la festa, afegint el crèdit de la imatge i sense rebre compensació a canvi. La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #walpurgis significa l'acceptació d'aquestes bases.

L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

Cada participant accepta, mitjançant la seva participació en el concurs a Instagram, que els continguts i comentaris que vagin a ser publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb altres comptes d'Instagram i altres xarxes socials. La participació en un concurs d'aquesta naturalesa suposa l'acceptació de les normes d'Instagram.