Qui som

Qui som

La nostra adreça web és: https://walpurgis.cat.

Quins dades personals recopilem i per què les recopilem

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com la direcció IP i la cadena d'agent d'usuari del navegador del visitant per ajudar a detectar el correu brossa.

Es pot proporcionar una cadena anonimitzada creada a partir de la seva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) al servei Gravatar per veure si el està utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí. Després de l'aprovació del seu comentari, la seva imatge de perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Multimèdia

Si carrega imatges al lloc web, ha d'evitar carregar imatges amb dades de ubicació incrustades (EXIF GPS) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de ubicació de les imatges al lloc web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixa un comentari al nostre lloc, pot optar per guardar el seu nom, adreça de correu electrònic i lloc web en galetes. Aquestes són per a la seva comoditat perquè no hagi de omplir les seves dades novament quan deixi un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si té un compte i es connecta a aquest lloc, configurarem una galeta temporal per determinar si el seu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descarta quan tanca el seu navegador.

Quan inicï la sessió, també configurarem diverses galetes per guardar la seva informació d'inici de sessió i les seves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d'inici de sessió duren dos dies, i les galetes d'opcions de pantalla duren un any. Si selecciona "Recorda'm", la seva sessió d'inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si tanca la sessió al seu compte, les galetes d'inici de sessió seran eliminades.

Si edita o publica un article, es guardarà una galeta addicional al seu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l'ID de publicació de l'article que acaba d'editar. Expira després de 1 dia.

Contingut incrustat d'altres llocs web

Els articles en aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres llocs web es comporta de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l'altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar galetes, incrustar seguiment addicional de tercers i supervisar la seva interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si té un compte i està connectat a aquest lloc web.

Anàlisi

Amb qui compartim les seves dades

Quan temps conservem les seves dades

Si deixa un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registren al nostre lloc web (si hi ha algun), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d'usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets té sobre les seves dades

Si té un compte en aquest lloc o ha deixat comentaris, pot sol·licitar rebre un arxiu exportat de les dades personals que tenim sobre vostè, incloses les dades que ens ha proporcionat. També pot sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre vostè. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviem les seves dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats a través d'un servei de detecció automàtica de correu brossa.

La seva informació de contacte

Informació addicional

Com protegim les seves dades

Quins procediments de violació de dades tenim en marxa

De quins tercers rebem dades

Quina presa de decisions automatitzada i / o perfils fem amb les dades de l'usuari

Requisits de divulgació regulatòria de la indústria